7 dôvodov, prečo sa zúčastniť dm ženského behu

pr 0

Možno sú ženy, ktoré sa zúčastňujú bežeckých súťaží kvôli medailám či finančnej výhre. Ale potom sú aj také, ktorých je omnoho viac, a ich motiváciou sú rozhodne zaujímavejšie dôvody. Niektoré z tej druhej skupiny sa s nami o ne podelili a my veríme, že dostatočne namotivujú aj vás. 

Predtým, ako sa spolu uvidíme 22. septembra pri Eurovea v Bratislave, si teda prečítajte zopár dôvodov, prečo si tento športový sviatok nesmiete nechať ujsť.

1. Prekonanie samej seba

Jedna vec je ísť si zabehať z času na čas, keď si pre seba nájdete chvíľku. Prihlásiť sa na dm ženský beh si však vyžaduje isté odhodlanie vystaviť sa verejnosti a absolvovať  niekoľko kilometrov. Ak ste začiatočníčka, zvoľte si 4 km trasu. Pre tie z vás, ktoré toho majú odbehané už viac, čaká dlhšia, 10 km trasa. Ale nebojte sa, vôľa dobehnúť do cieľa sa počas behu nestratí, pretože všade okolo vás budú iné ženy, ktoré vás podržia. A ten pocit, keď dobehnete… verte, bude to na nezaplatenie 🙂

2. Nie je dôležité vyhrať, ale zúčastniť sa

Výhodou ženského behu je to, že ho absolvujete so ženami. Vďaka tomu nemusíte čeliť žiadnej rivalite. My, ženy, držíme viac spolu a rozhodne nebudeme na nikoho pozerať s opovrhnutím, že dobehol posledný. Preto je už na vás, či si za osobný cieľ stanovíte čas, poradie alebo „len“ skutočnosť, že dobehnete do cieľa. Vaše endorfíny budú samá radosť už len za posledné spomenuté.

3. Vaše telo a nálada sa vám poďakujú

Keď už hovoríme o tých endorfínoch – áno, je to jedna z najväčších motivácií mnohých z nás. Už spomenutý faktor prekonania samej seba stojí za zmienku. V neposlednom rade ale robíte niečo aj pre svoje telo. Ženský beh je aj o posilnení ženskosti, o dôvere v samú seba a o pozornosti venovanej svojmu telu, ktoré nám tak ochotne slúži.

4. Podporíte dobrú vec a budovanie športového ducha 

dm ženský beh sa už každoročne stará nielen o skvelý zážitok z aktivity, ale zároveň má i sociálny charakter. Výťažok zo štartovného totiž poputuje na vybudovanie novej dm šport zóny, ktorou už niekoľko rokov podporujeme športovcov, a to vždy v inej mestskej časti Bratislavy.

5. Beh je taký jednoduchý, že si ho môže užiť každá z nás

Čo na behu milujeme? Je to taký jednoduchý šport, že si zamilovanie v ňom môže nájsť veľmi ľahko hociktorá z nás. Nepotrebujete k nemu veľa inštrukcií, pretože väčšinu ste sa naučili už na základnej škole. 🙂 A najlepšie na tom všetkom je, že  reálne potrebujte len pár dobrých bežeckých tenisiek a ste pripravené.  

6. Oslávite (nielen) ženskú krásu

V zdravom tele zdravý duch, o to pokoj. Ale starostlivosť o zdravie a krásu nespočíva len v športových aktivitách. My sme na to mysleli už vopred, a preto na vás budeme čakať nielen na štartovacej čiare či v cieľovej rovine, ale aj v dm stánku, kde sú vítané nielen dámy, ale aj páni, malí aj veľkí, či ostatné nebežkyne. Pripravené budú ochutnávky produktov zn. dmBio či DAS gesunde PLUS. Môžete sa nechať nalíčiť našimi make-up artistkami s dekoratívnou kozmetikou zn. trend IT UP, s.he stylezone a alverde. Do švungu vezmeme aj vašu korunu krásy a áno, mysleli sme aj na pánov, o ktorých sa špeciálne postarajú majstri barberi z MMG Freedom Barbers.

7. Beh mamy s dcérou

A čo tak bežať spolu so svojou dcérou či mamou? Možno by ste sa čudovali, ako sa dá posilniť generačné puto počas 4-kilometrového behu. Je to tá chvíľa, kedy si môžete užiť spoločný čas, navzájom sa motivovať a vo dvojici to dotiahnuť do cieľa. Z vlastných skúseností vám vieme povedať, že na tento športový zážitok budete spomínať ešte veľmi dlho. 🙂

Skromne si myslíme, že tej motivácie na naše spoločné stretnutie je celkom dosť, čo poviete? 🙂 

Všetky ďalšie dôležité informácie nájdete na webe dm ženský beh.  Zarezervujte si preto svoju bežeckú vstupenku na ženský beh už teraz.

Tešíme sa na vás!

Chcem sa registrovať 

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (1 hlasov, priemerne: 5,00 z 5)
Loading...

Pridaj komentár