Cestovinový šalát s tuniakom

Natália Horváthová 0

Nielen počas letných dní vás môže osviežiť cestovinový šalát s nádychom Stredomoria.

Podravka

Potrebujete:

  • 200 g cestovín Podravka Fusilli,
  • 160 g EVA tuniaka v olivovom oleji,
  • 10 zelených olív plnených červenou paprikou,
  • 2 lyžice nasekanej petržlenovej vňate,
  • 10 cherry paradajok,
  • 100 g majonézy,
  • 1 lyžica Podravka jemného kečupu,
  • 30 ml koňaku,
  • soľ,
  • korenie

Príprava:

Cestoviny pripravíme al dente podľa návodu na obale. Nakrájame olivy, petržlenovú vňať a cherry paradajky, premiešame ich s uvarenými cestovinami a s tuniakom v olivovom oleji.
 
Podľa chuti osolíme a okoreníme. Z majonézy, kečupu a koňaku pripravíme dresing a prelejeme ním pripravené cestoviny.


Dobrú chuť!

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (Žiadne hodnotenia)
Loading...

Pridaj komentár