ZDRAVIE.sk Šport7.sk Rodinka.sk Klik-Klinik - online doktori
Internet.sk
ĽudiaĽuďom.sk Fony.sk ephoto.sk Dnes24.sk
inzercia
Rodinka
inzercia

Jesť zdravo

15.01.2017

Mrazená zelenina - viete aké má výhody oproti čerstvej?

Tomáš Turčan

Použitie čerstvej zeleniny nemusí byť vždy tá lepšia voľba. Ktoré druhy je výhodnejšie kupovať zamrazené?

čítaj viac...viac...

27.12.2016

Slováci už dávno vedeli, čo je zdravé. Ovsené vločky sú toho dôkazom

Slávka Habrmanová/food blogerka

Málokedy človeka napadne pripraviť si niečo z ovsených vločiek okrem raňajok. Táto, možno už notoricky vychvaľovaná surovina, má široké využitie v kuchyni.

čítaj viac...viac...

20.12.2016

Múkou nás strašia odvšadiaľ. To hádam nemyslíte vážne!?

Slávka Habrmanová/food blogerka

Dnes je moderné vyhýbať sa múke či pri varení, či pri pečení... Akoby sa v kulinárstve stala synonymom zlého. Dobre, že špagety či knedľu nechcú urobiť bez múky!

čítaj viac...viac...

16.12.2016

Poklady z medu

Lucia Pekariková

Škorica a slivky v mede To je kombinácia chutí a vôní, ktorá vás naplní domácou pohodou, a nielen na Vianoce.

čítaj viac...viac...

16.12.2016

Máte radi mäsko? Voľte tú zdravšiu verziu: dusenú šunku

Slávka Habrmanová/ food blogerka

Naozaj dobrú dusenú šunku si klasicky predstavujeme na chlebíku alebo pečive, dá sa však využiť aj pri varení a príjemne dokáže spestriť a chuťovo doplniť vaše pokrmy.

čítaj viac...viac...

05.12.2016

Nevábne, zelené a tenké. Málokto zrejme vie, že sú plné zdravia

Slávka Habrmanová/food blogerka

Zelené fazuľky sú v skutočnosti nedozreté plody klasických fazúľ. Na ich využitie v zelenom stave sa vyšľachtili špeciálne odrody. Pozor, nesmú sa jesť surové.

čítaj viac...viac...

28.11.2016

Ako si vybrať pred Vianocami mrazenú rybu

Tomáš Turčan

Niektorí z nás preferujú kapra, iní zas mrazené morské ryby. V tomto článku vám poradíme, ako si vybrať z mnohých možností, ktoré majú v obchodoch.

čítaj viac...viac...

29.11.2016

Food blog týždňa: Čokoláda

Slávka Habrmanová

Afrodiziakum, sladké pokušenie, antidepresívum. Niektorí ju dokonca nazývajú aj drogou. Je dobrá, alebo zlá? V čom tkvie jej tajomstvo ?

čítaj viac...viac...

21.11.2016

Malé biele klobúčiky, tak silné proti rakovine prsníka

Slávka Habrmanová/food blogerka

Naozaj málo kilojoulov, skvelá chuť a plné zdravia. Hovoríme o šampiňónoch. V čom je ich tajomstvo?

čítaj viac...viac...

17.11.2016

Ako môžu etikety na potravinách klamať?

Saša/redakcia

Na každom obale akejkoľvek potraviny nájdeme popis jej obsahu. Niekedy však etikety na nás hovoria neznámymi pojmami. Ako teda porozumieť reči obalov?

čítaj viac...viac...

inzercia

inzercia