ZDRAVIE.sk Šport7.sk Rodinka.sk Klik-Klinik - online doktori
Internet.sk
ĽudiaĽuďom.sk Fony.sk ephoto.sk Dnes24.sk
inzercia
Rodinka
inzercia

Jesť zdravo

13.07.2017

12 spôsobov, ako schosnovať marhule

Andrea Biela

Máte chuť niečo si naprodukovať z tohto chutného ovocia doma? Čo by to tak asi mohlo byť?

čítaj viac...viac...

18.07.2017

Pozor na výber octu pri zaváraní a dochucovaní

pr

Okrem liehových octov, vhodných predovšetkým pre nakladanie, je na dochucovanie lepšie použiť octy ovocné. Môžu mať na chuť a kvalitu jedál vplyv.

čítaj viac...viac...

04.07.2017

Špeciálne octy na úžasné šaláty

pr

Ocot zohráva v kuchyni dôležitú úlohu, nesmiete však podceniť jeho správny výber. Na čo sú vhodné aké octy ?

čítaj viac...viac...

09.07.2017

Aj čerešne majú svoj wellness

PR

„Málokto si to uvedomuje, no slovenské čerešne patria k európskej špičke,“ hovorí Martin Dokupil zo spoločnosti Boni Fructi v Dunajskej Lužnej.

čítaj viac...viac...

26.06.2017

Naraňajkujte sa a predídete konfliktom

Ela Dekánková

To je jedno, že nemáte chuť, alebo nestíhate. Organizmus ráno to jedlo proste čaká.

čítaj viac...viac...

21.06.2017

Lovci pokladov zo slovenskej pôdy: Poznáte ich?

PR

Jeden z rozšírených predsudkov o potravinárskych obchodných reťazcoch je, že ich pulty v oddelení ovocia a zeleniny pozostávajú výhradne z dovozového tovaru.

čítaj viac...viac...

15.01.2017

Mrazená zelenina - viete aké má výhody oproti čerstvej?

Tomáš Turčan

Použitie čerstvej zeleniny nemusí byť vždy tá lepšia voľba. Ktoré druhy je výhodnejšie kupovať zamrazené?

čítaj viac...viac...

27.12.2016

Slováci už dávno vedeli, čo je zdravé. Ovsené vločky sú toho dôkazom

Slávka Habrmanová/food blogerka

Málokedy človeka napadne pripraviť si niečo z ovsených vločiek okrem raňajok. Táto, možno už notoricky vychvaľovaná surovina, má široké využitie v kuchyni.

čítaj viac...viac...

20.12.2016

Múkou nás strašia odvšadiaľ. To hádam nemyslíte vážne!?

Slávka Habrmanová/food blogerka

Dnes je moderné vyhýbať sa múke či pri varení, či pri pečení... Akoby sa v kulinárstve stala synonymom zlého. Dobre, že špagety či knedľu nechcú urobiť bez múky!

čítaj viac...viac...

16.12.2016

Poklady z medu

Lucia Pekariková

Škorica a slivky v mede To je kombinácia chutí a vôní, ktorá vás naplní domácou pohodou, a nielen na Vianoce.

čítaj viac...viac...

inzercia

inzercia