Zabudnite na mýty o McDonald´s!

Narodeninová súťaž/ 3. kolo 0

Na tanieri je čistá kvalita a čerstvosť 

Nech prídete do ktorejkoľvek reštaurácie McDonald´s na svete, viete, že dostanete kvalitné produkty z čerstvých surovín. Svetoznámy reťazec si na tom dlhodobo zakladá. 

Za všetkými pochúťkami sú roky skúseností, ale najmä starostlivo vybratí spoľahliví dodávatelia. Vďaka najprísnejším pravidlám je McDonald´s ochotný dať za kvalitu jedál ruku do ohňa. 

100% hovädzina – spoznáte aj kravu

Chceli by ste vidieť kravu, z ktorej hovädzina vo vašom burgeri pochádza? Nech sa páči. Presný pôvod tohto kvalitného mäsa výhradne z prednej štvrte kravy je možné dohľadať až na konkrétnu farmu a zviera. Všetky farmy, ktoré dodávajú McDonald´s hovädzinu, dodržiavajú prísne zásady Animal Welfare.

Kvalita mäsa je prísne strážená a to jediné, čím je mäso „vylepšené“, je čierne korenie a soľ po ogrilovaní. Aj preto máte vždy istotu, že ak si dáte burger s hovädzím mäsom, dostanete stopercentné mäso  s maximálnym 20% obsahom tuku, ktoré pochádza z chovov z Čiech, Litvy a Poľska.

Pri grilovaní sa nepoužíva žiadny tuk, mäso sa griluje na kontaktných griloch. 

McNuggets – čisté kuracie mäso

Do kuracích produktov sa spracúva iba prsné alebo stehenné mäso bez kože. „Mäsovú“ časť Chicken McNuggets tvoria nahrubo pomleté 100% kuracie mäso. Kuracie McNuggets sú obalené v marináde zo zmesi korenín, strúhanky a Tempura cestíčka. Preto sú krásne chrumkavé. 

Zmrzlinový príbeh slovenského mlieka

Že sú dodávatelia tohto obľúbeného reťazca aj lokálni dokazuje  slovenský zástupca dodávateľov Farma Majcichov pri Trnave. Z jej čerstvého mlieka sa totiž vyrába chutná zmrzlina a lahodný shake.

Od nadojenia cez výrobu mliečnej zmesi až po rozvoz uplynie približne 24 hodín. Zmrzlina pritom obsahuje až 84 % mlieka a mliečnych zložiek vrátane pravej smotany! Chov zvierat na farme prebieha v súlade s prísnymi kritériami Animal Welfare a Programu bezchybnosti poľnohospodárskych produktov MAAP. 

Hrajte o narodeninovú párty pre deti v hodnote 100 €, ktorú vám zaplatí McDonald´s !

Pred nami sú ešte 3 z 5-tich kôl súťaže. Po ich skončení vylosujeme jednoho súťažiaceho, ktorý odpovedal minimálne v jednom kole. Víťaz si vyberie mesto pre svoju párty. 

3. kolo : 7.október – 13. október 2015

Súťažná otázka: 

Z akého mäsa sa pripravujú kuracie McNuggets?


Vaše meno:

Vaša poštová adresa:

Váš e-mail:

Váš telefón:

Vaša odpoveď:

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (1 hlasov, priemerne: 5,00 z 5)
Loading...

Pridaj komentár