Zábava nekončí ani v chladnom počasí!

Martina Marenčáková/PR 1

Nová kolekcia CCC pre deti ponúka mnoho modelov pre chlapcov i dievčatá, v ktorých je radosť chodiť do školy aj šantiť po vonku. Materiál sa vyznačuje precíznym spracovaním a je dobre prispôsobiteľný tvaru detského chodidla.

Ponuka zahŕňa širokú paletu topánočiek na každú príležitosť – od praktických nazúvacích po šnurovacie alebo so zapínaním na suchý zips.

Foto: CCC

Pre malé parádnice

Téma trendových topánok je pre dievčatá dôležitá už odmalička. Bohatá ponuka topánok značky CCC uspokojí aj tie najnáročnejšie mladé slečny.

Foto: CCC

Urobte jej radosť výberom čižmičiek z koženej línie Lasocki Kids v typickej ružovej, ktoré v sebe snúbia štýl s funkčnosťou vďaka drážkam pre zmiernenie šmýkania.

Daždivé a veterné počasie tak už nebude stáť v ceste žiadnej hre!

 

 

Foto: CCC

Pre malých šibalov

Ktoré topánky sú najpohodlnejšie? Šnurovacie alebo na suchý zips, vďaka ktorým môže váš malý šibal rýchlo vybehnúť na dvor za kamarátmi? Bez ohľadu na štýl topánok, najdôležitejšie je pohodlie a funkčnosť.

Stavte napríklad na model s kožušinou z dielne Lasocki Kids, ktorý ochráni detskú nôžku v chladnom počasí. Tip pre rodičov: Už počas skúšania čižmičiek sa dvakrát presvedčte, či veľkosť dobre sedí.

Tento typ obuvi totiž často obsahuje kožušinovú výstelku, ktorá síce dobre izoluje teplo, no tiež mierne zasahuje do priestoru vo vnútri topánky. Možno budete potrebovať väčšie číslo než zvyčajne.

Foto: CCC

Niečo pre maminy…

Aby ste držali krok so svojimi šantiacimi ratolesťami, stavte na kvalitnú a pohodlnú obuv.

Všetky maminy ocenia trend topánok na nižšom opätku, ktoré nechajú vydýchnuť nohám a zároveň sú veľmi praktické pri raňajších mrazoch.

Prelomu jesene a zimy stále dominujú obľúbené „chelsea boots“ a šnurovacie čižmy, balansujúce na hrane ženskosti a maskulinity. Viac inšpirácií hľadajte v predajniach CCC alebo na www.ccc.eu/sk.

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (Žiadne hodnotenia)
Loading...

Komentáre k článku

Pridaj komentár