Vydražte si suveníry od slovenských hviezd svetového kalibru

PR 0

Už siedmy ročník obľúbenej charitatívnej akcie Vianočný bazár chalaňov sa uskutoční v termíne 10. – 11. decembra 2016 v priestoroch bratislavského V-klubu.

Známi herci Lukáš Latinák, Majo Miezga, Robo Jakab budú predávať zozbierané veci, ktoré venujú ľudia pre účely predaja a výťažok poputuje na podporu vybraných charitatívnych projektov.

Okrem týchto vecí sa však v rámci bazára dajú kúpiť formou dražby aj skutočné perly – suveníry od slovenských hviezdnych športovcov.

Vianočný bazár chalaňov

Olympiáda v Riu zostala mnohým športovým fanúšikom v srdciach ako udalosť, kedy sme boli niekoľkokrát hrdí na našich reprezentantov.

A práve niektorí z nich ukázali svoje veľké srdce a rozhodli sa Vianočný bazár chalaňov podporiť a venovať do dražby exkluzívne kúsky.

Olympijskí víťazi, „zlatí“ bratranci Ladislav a Peter Škantárovci venujú do dražby pádlo a prilbu z tejto pamätnej udalosti.

Úradujúci majster sveta a olympijský víťaz v rýchlej chôdzi na 50 km Matej Tóth venuje do dražby svoje tričko s podpisom.

Ďalším suvenírom, ktorý sa bude dať vydražiť a pri ktorom zaplesá srdce nejedného skalného fanúšika hokeja, je hokejový dres Black Hawks od Mariána Hossu.

Trojnásobný víťaz Stanley Cupu, ktorý v aktuálnej sezóne strelil 500. gól v NHL a patrí mu 44. priečka v historickej tabuľke strelcov NHL venoval dres, ktorý je podpísaný hráčmi z tohto tímu.

A skutočnou čerešničkou na záver je darček, ktorý venovala Dominika Cibulková. Naša skvelá, úspešná tenistka venovala do dražby šaty a tenisky, ktoré mala na sebe vo chvíli, keď sa prebojovala do štvrťfinále dvojhry na grandslamovom turnaji vo Wimbledone po výhre nad A. Radwanskou.

Dražba všetkých spomínaných predmetov bude prebiehať v termíne od 1. 12. 2016 (začiatok dražby od 10:00 h.) do 12. 12. 2016 (ukončenie dražby o 22:00 h.) na stránke www.aukcie.sk.

Viac informácií o celom podujatí a projektoch, ktoré sa vďaka finančnej zbierke podporia nájdete na stránke www.vianocnybazarchalanov.sk.

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (Žiadne hodnotenia)
Loading...

Pridaj komentár