V Tescu milujeme čerstvosť, rovnako ako vy

PR 2

V Tescu milujeme čerstvosť, rovnako ako vy. Len to najčerstvejšie dokáže rozohrať všetky zmysly. Preto robíme všetko preto, aby ste si po každom nákupe v našich obchodoch doniesli domov len ovocie a zeleninu, ktoré vyzerajú, voňajú a chutia ako práve nazbierané v záhrade alebo sade. Kvalita nášho ovocia a zeleniny je pre nás to najdôležitejšie a preto sme zaviedli viacero noviniek. 

To najčerstvejšie zo záhrad, sadov a polí spoznáte jednoducho. Ak pred zahryznutím uvidíte krásnu sýtu červenú farbu, zacítite vôňu záhrady, pod prstami pocítite pružnosť a po zahryznutí sa vám v ústach rozohrá úplná óda na čerstvosť viete, že toto je jahoda ako má byť. Práve takéto zážitky vám teraz v Tescu chceme denne pripravovať. Aby všetko zdravé, čo ovocie a zelenina ponúkajú, bolo ešte lákavejšie. Ak sa tak nestane? Tak vám vrátime peniaze.

Aby sme zaistili úplnú čerstvosť zamerali sme sa na ponuku plodov, ktoré možno dopestovať na Slovensku. Keď máte chuť na jablko, tak vás v obchodoch Tesco musí čakať šťavnaté a pripravené na zahryznutie. Ak si chcete pripraviť čerstvý zeleninový šalát, tak paradajky musia byť červené a voňavé, cibuľa plná chuti a reďkovky ostré ako sa patrí.

Navyše, aby sme vám radosť z toho najčerstvejšieho ovocia a zeleniny spríjemnili i tentokrát má pre vás Miška Králiková pripravené množstvo tipov, rád a receptov. Vďaka tomu na blogu www.tesco.sk/hravo-a-zdravo/ nájdete nápady ako pripraviť pre svojich najbližších prekvapenie spájajúce čerstvosť a kulinársku kreativitu.

S našou najčerstvejšou ponukou ovocia a zeleniny to myslíme skutočne vážne. A čo viac, za ich kvalitou si stojíme. Dokazuje to i náš prozákaznícky program Garancia 100% spokojnosti. Ak s našim nebaleným ovocím a zeleninou nebudete spokojní, môžete nám ho doniesť a my vám vrátime peniaze.  Stačí vrátiť čo len časť nákupu do 24 hodín i s bločkom. Príďte si našu najčerstvejšiu ponuku otestovať, nakoniec za pokus nič nedáte. 

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (3 hlasov, priemerne: 2,30 z 5)
Loading...

Komentáre k článku

Pridaj komentár