V Poluse na oteckov nezabudli, nedeľný Deň otcov oslávili vo veľkom štýle

TS 0

Nie je obvyklé oslavovať  Deň otcov, ale v Polus City Center  sa rozhodli, že tento sviatok je nemenej dôležitý ako Deň matiek, Deň rodiny či MDD. Veď oteckovia majú v rodine i spoločnosti svoje dôležité miesto. Polus na oteckov myslel a pripravil pre nich od 12. do 15. júna prekvapenie v podobe viacerých aktivít.

Napriek tomu, že v súvislosti s deťmi sa viac hovorí o význame matky a materskej starostlivosti, lásky a výchovy, otec má tiež veľmi dôležitú úlohu v rodine. O tom, že otec je dôležitý, niet pochýb. No akoby sme si to občas dostatočne neuvedomovali.

Otec dáva deťom odlišný pohľad na svet ako matka. Je schopný naučiť ich kopec vecí, obohatiť detský svet o množstvo zážitkov, pomôcť s rôznymi problémami. Otec je vskutku hlava rodiny a mal by mať svoj rešpekt. Deti, ktoré majú matku aj otca, získavajú správny obraz o rodine. A otec je tiež akýmsi ochrancom celej rodiny, stará sa o jej živobytie a zabezpečuje mnoho iných vecí.

Deň detí, Deň matiek, Deň žien – to všetko sú sviatky, na ktoré sme si zvykli a všetci o nich vieme. No mnohí z nás ani netušia, že aj otcovia majú svoj sviatok, teda Deň otcov. Ten sa oslavuje vždy tretiu nedeľu v mesiaci jún, čiže tento rok pripadol Deň otcov na nedeľu 15. júna.

Polus sa rozhodol pomôcť plniť sny oteckov a pripravil akciu pod názvom „Prekvapenie pre ocka“.

Mnohí návštevníci, ktorí sa zastavili v termíne od 12. do 15. júna  popoludní v hlavnej rotunde Polusu, vyplnili krásnu pohľadnicu, ktorú za nich odoslal Polus ako prianie k sviatku otcov. Zároveň písali svoje tipy na darček pre otecka. Tie najzaujímavejšie tipy s pekným príbehom o oteckovi v Poluse ocenili a 6. vyžrebovaných  oteckov  v najbližších  dňoch odmenia krásnymi darčekmi, ktoré im vybrali v Poluse ich najbližší.

A nielen to! Polus pripravil na Deň otcov v nedeľu 15.6. zábavný program. Počas celého popoludnia sa oteckovia zabávali s atrakciami a technickými vychytávkami. Najväčší úspech spomedzi širokého výberu aktivít malo tradičné meranie síl  kladivovým silomerom. Mnohí oteckovia sa ukázali ako skutoční chlapi. Zaujali aj známi siláci „Strongmani“ a modelári s úžasnými modelmi helikoptér a autíčok. Tak tí, ktorí ste nestihli Deň otcov neváhajte a navštívte Polus  kedykoľvek, veď pre oteckov tam nájdete pekné darčeky po celý rok. Mnohí oteckovia si ich zaslúžia. 🙂

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (2 hlasov, priemerne: 5,00 z 5)
Loading...

Pridaj komentár