Užite si Deň detí s MINIMAXOM v Poluse

pr 0

Máli sa vašim drobcom zábava na Deň detí?

Tak si to zopakujte! Obľúbené rozprávkové postavičky z TV MINIMAX ožijú už v nedeľu 4. júna v bratislavskom Polus City Center.

 

Populárni tím má lákavý program a darčeky

Populárny tím, s ktorým nikdy nie je nuda, MINI, MAX, MICKA a BUMBRLÍČEK, sa v nedeľu rovno z televízneho štúdia zastaví v Poluse. A ako sa na správnu návštevu patrí, neprídu s prázdnymi rukami. Pre svojich detských fanúšikov chystajú super program aj lákavé darčeky!

Mamy a ockovia, odporúčame vám, aby si vaše ratolesti v nedeľu poobede dobre zdriemli, pretože ak sa vyberú do Polusu, do večera sa nezastavia. Na programe je štvorhodinová „jazda“ plná súťaží, spevu, tanca a hostí, ktorých si deti určite zamilujú. Každý z nich predvedie svoj talent a podnieti malých divákov, aby si vyskúšali všakovaké zážitkové aktivity.  

Štvorhodinová „jazda“

Mr. Bubble neostane nič dlžný svojmu menu a ohúri obecenstvo so svojou bublinovou show. Profesionálny žonglér Slížo Perfekto, finalista programu Česko-Slovensko má talent, naživo predvedie, či mu ostal postreh, ktorý ukazoval pred kamerami.

Príde aj Majster N, čo je záruka, že v Poluse sa bude aj trošku experimentovať, takže na svoje si prídu všetci vedátori, ktorí radi skúmajú, ako fungujú veci okolo nás. Šikovníci so zručnými prstami si zas budú môcť vlastnoručne vyrobiť originálne vecičky v tvorivých rozprávkových dielničkách. Nezabudlo sa ani na malých veľkých fanúšikov obľúbenej hry Angry Birds.

Súťaž TREFA zaručene preverí pohotové reakcie hráčov. Akčnou oslavou detí pod záštitou TV MINIMAX bude sprevádzať herečka a speváčka Veronika Hatala.

Dovidenia v nedeľu v Poluse s hviezdami TV MINIMAX… a veríme, že aj s vami!  

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (Žiadne hodnotenia)
Loading...

Pridaj komentár