Tučniaky z Madagaskaru plnia V Tescu Misiu Hravo a zdravo

PR 0

Najznámejší a pritom supertajní? Presne takýto agenti sú už na Slovensku. Tučniaky z Madagaskaru od 6. mája plnia svoju Misiu Hravo a zdravo. V rámci nej budú môcť malí i veľkí agenti v obchodoch Tesco a na webe plniť dobrodružné tajné úlohy – pomáhať Tučniakom nakŕmiť svojich kamarátov v ZOO.

To však nie je všetko, za každých 10 € nákupu v Tescu získajú agenti zadarmo figúrku a tri nálepky na zľavu na tučniacku batožinu. A ani to nie je všetko. Agenti môžu vyhrať množstvo cien vrátane zájazdu do ZOO v New Yorku pre celú svoju rodinu. Skrátka, Tučniaky z Madagaskaru sú tu, a to sa bez zábavy nezaobíde.

Tajné heslo

Ako bude Misia Hravo a zdravo v praxi vyzerať, nie je vôbec tajné. Tajné je len heslo, ktoré môžu každý týždeň agenti vypátrať. Stačí, ak absolvujú v obchodoch Tesco agentskú misiu, nájdu na stanovištiach písmenko a zaznačia si ho do svojej hracej karty. Vďaka tomu každý agent zistí heslo týždňa. Ak heslo spolu s kódom z bločku z nákupu aspoň za 10 eur zadá na webstránke www.tesco.sk/tucniaky, môže v Misii pokračovať online.

Online Misia

Tak ako v obchode Tesco i v rámci online hry ide o to najhlavnejšie – nakŕmiť zvieracích kamarátov v ZOO. Každá úroveň online Misie je ťažšia, preto agentovi vždy pribudne ďalšia výbava. Zároveň, každý agent hrá týždeň čo týždeň o množstvo cien ako sú DVD filmy, kufríky s postavičkami Tučniakov alebo plyšové hračky. Agent, ktorý prejde všetkými úrovňami misie Hravo a zdravo, môže vyhrať hlavnú cenu, rodinný výlet do ZOO v New Yorku.

Školská ZOOmánia

Súčasťou Misie Hravo a zdravo je i súťaž pre školy o celodenný výlet pre celú školu do ZOO vrátane dopravy. Pri online registrácii na www.tesco.sk/tucniaky totiž každý agent môže zadať i školu, v ktorej mene plní Misiu. Každý týždeň potom dve školy vyhrajú výlet do ZOO v rámci Slovenska.

Tučniacke dni

Ak je úlohou agentov kŕmiť zvieracích kamarátov v ZOO, bez jej návštevy by sa to určite nezaobišlo. Preto Tučniaky z Madagaskaru pre vás pripravili v bratislavskej a košickej ZOO prvé oficiálne Tučniacke dni na Slovensku, a už to 6. júna 2015. Počas nich na vás budú čakať aktivity, ako: fotenie s maskotmi, tučniacke hry a rôzne súťaže o parádne výhry.

Zľava na rodinnú vstupenku

Na záver ZOOmanský darček pre všetkých agentov. Každý držiteľ agentského preukazu má nárok na zľavu 20 percent z rodinného lístka do ZOO v Bratislave, Košiciach a Spišskej Novej Vsi.

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (3 hlasov, priemerne: 3,70 z 5)
Loading...

Pridaj komentár