Tradície slovenských Vianoc opäť prinášali radosť v Poluse

pr 0

Cítite to šteklenie v žalúdku? Adventné kalendáre sú takmer prázdne, Štedrý deň je za dverami!

Posledný adventný víkend vrcholili v obľúbenom bratislavskom nákupnom centre oslavy spojené s očakávaním najkrajších sviatkov roka. Priblížte si atmosféru plnú radosti sálajúcu z každej fotky.

foto: Polus

Pestrý kultúrny program v réžii Polusu 

Predvianočný čas v Poluse je každoročne spojený s rozdávaním radosti venovanej všetkým, ktorí majú chuť zastaviť sa, zamávať na rozlúčku všadeprítomnej mestskej hektickosti, nemyslieť na to, že ešte nemajú napečené, upratané či nakúpené, a len tak sa spontánne usmievať na svet okolo. Pestrý kultúrny program v réžii Polusu ponúkal počas uplynulých dní viac než dosť dôvodov na úsmev a ani ostatný víkend nebol, samozrejme, výnimkou.

Ožili stáročia staré slovenské tradície

V stánkoch a tematických tvorivých dielničkách ožili stáročia staré slovenské tradície a návštevníci si mohli pod vedením skúsených inštruktoriek vyskúšať, ako zmajstrovať vlastnoručnú vianočnú dekoráciu či vkusne ozdobiť vianočné pečivo. O dotvorenie pravej sviatočnej nálady sa postarali svojím energickým vystúpením šikovní tanečníci z folklórnych súborov Studnica a Studienka.

Chalúpka vás stále čaká

Ak ste si svoju polusácku dávku predvianočnej radosti nestihli vyzdvihnúť, nič sa nedeje. Ešte stále sa môžete vyfotiť v originálnej „chalúpke“ priamo v areáli nákupného centra, aspoň na chvíľu sa tak preniesť do malebnej scenérie ako z rozprávky a odpočinúť si od zháňania posledných drobností na sviatočný stôl či pod stromček. 

Polus vám praje šťastné, veselé a pokojné Vianoce plné radosti

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (Žiadne hodnotenia)
Loading...

Pridaj komentár