Slnečný festival Senec

pozvánka 0

Príďte sa 31. augusta a 1. septembra odreagovať na Slnečný festival do Senca. Slnečný festival je prehliadka bábkového divadla, divadla pre deti a pouličného divadla v zákutiach mesta pri Slnečných jazerách.

To najlepšie z tvorby tak0hoto druhu nájdete počas dvoch dní práve v Senci.

 

V Seneckom amfríku 

V príjemnom prostredí amfiteátra čakajú na deti predstavenia divadiel Agapé, Štvorkolka, Piki, TUŠ, Jaja, Neline, ZáBaVKa, Tyjátr či THeatr Ludem. Hlavným lákadlom je český súbor Buchtry a loutky s ich predstavením Norská pohádka. Nezabúdame ani na batoľatá, pre ktoré je pripravené Aquabatolárium. 

Na brehoch jazera

Pre dospelých sme si priamo na brehoch jazier pripravili predstavenie Majster a Margaréta od jedinečného súboru Teatro Tatro s Lukášom Latinákom, Róbetom Jakabom i Mariánom Meizgom.

Dospelí si tiež určite vychutnajú CirKus-Kus či predstavenie „Jánošík?Jánošík! Jánošík…“ od divadla LAB.

V kine 

V kinosále mestského kultúrneho strediska budete môcť vidieť Mio môj Mio od  Bratislavského bábkového divadla a Bábkové divadlo na rázcestí zahrá klasiku Kocúr v čižmách. V literárnej kaviarni môžete zažiť Hlbokomorské rozprávky s Robertom Rothom či zoznámiť sa s literárnou tvorbou Bibiany Ondrejkovej.

Zóna hier, výstavy, tvorivé dielne… 

V rámci sprievodného program zažijete Panoptikum Hrózy Divadla na vysokej nohe aj rôzne tanečné a hudobné vystúpenia. Nebude chýbať zóna hier, výstavy ilustrácií a textilnej tvorby a tvorivé dielne, kde si deti budú môcť vyrobiť svoje vlastné bábky na rôzne spôsoby.

Strávte posledné prázdninové dni v meste pri Slnečných jazerách,

príďte si pozrieť skvelé divadelné a pouličné predstavenia a načerpajte tak vy aj vaše deti energiu a inšpiráciu do ďalšieho školského roka.

Program aj s možnosťou zakúpenia vstupeniek nájdete na www.slnecnyfestival.sk/program

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (2 hlasov, priemerne: 5,00 z 5)
Loading...

Pridaj komentár