Rozprávka Malý Pán

Pozvánka 0

Malý Pán je sympatický chlapík, ktorý si spokojne nažíva v dutine malého vŕšku. Jednej noci sa mu však sníva prečudesný sen.

Keď sa zobudí, nedokáže sa zbaviť pocitu, že mu niečo chýba. Čo to je, netuší.

Vydá sa preto na dlhú cestu plnú dobrodružstva, na ktorej stretne všelijaké rozprávkové bytosti a vďaka ich pomoci sa mu možno podarí nájsť to, čo mu tak chýba…

Aj vy ste zvedaví, čo to je?

Rozprávka Malý Pán predstaví čarovný bábkový svet

Koncom apríla bude mať v našich kinách premiéru táto pôvabná bábková rozprávka, nakrútená na motívy úspešnej detskej knihy Veľká cesta Malého pána.

Od začiatku mali jej tvorcovia jasný zámer: pripomenúť deťom i dospelým kúzelný svet bábok v celovečernom filme a predstaviť im tak československú bábkovú školu, ktorá je svojou kvalitou a nápaditosťou známa nielen doma, ale aj  v zahraničí.

„Príbeh je postavený na jednom z najdôležitejších princípov našich životov a síce potrebe nebyť sám, mať sa o koho oprieť, keď nám je smutno alebo keď sa chceme podeliť o radosť. Tento hodnotový faktor priateľstva sa v dnešnej dobe vytráca a rozprávka, ktorá deťom ukáže, že v živote sú dôležitejšie veci než majetok a hojnosť, je krásnym nástrojom ukázania cesty ďalej v ich živote.

Rodičom a ostatným to pripomenie, čo mnohí z nás už skoro zabudli a neprikladajú tomu takú váhu.“ 

Rozprávku Malý pán uvedie do slovenských kín 30. apríla distribučná spoločnosť Itafilm.

Viac info na www.malypan.sk

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (2 hlasov, priemerne: 5,00 z 5)
Loading...

Pridaj komentár