Prvá kniha, ktorá pri čítaní ožíva!

PR 0

Mamičky a oteckovia, máte doma zberateľa, čitateľa, záhradkára, dobrodruha, skrátka všetečného zvedavca, ktorý sa neprestajne pýta, ako fungujú veci okolo? Nestačíte mu odpovedať?

Máme pre vás riešenie! Darček, s ktorým zaručene zabodujete u svojho drobca a nestratí sa v žiadnej školskej aktovke.

Kniha? Album? Vzdelávací projekt? Áno… a ešte oveľa viac!

BILLA sa spojila s legendárnym šéfkuchárom Jamiem Oliverom a pripravila pre deti knihu, ktorá je viac, než len „obyčajnou“ knihou.

Na každej stránke šteklí detskú predstavivosť a ožíva s originálnymi interaktívnymi hrami, návodmi na domáce majstrovanie, zábavnými faktami, chutnými receptmi a nálepkami, ktoré môžete zbierať pri každom nákupe vo vašom obľúbenom supermarkete.

Pri čítaní to začína, ale zďaleka nekončí! S Jamieho záhradou pod pazuchou sa dá vyblázniť, kdekoľvek sa vyberiete a za každého počasia.

Zábavnú knihu Jamieho záhrada nájdete exkluzívne na pultoch Billy. Na 116 stránkach ponúka kopec príležitostí, ako si doplniť vedomosti, na aké v učebných osnovách neostalo miesto. Učenie s Jamiem baví, lebo je zážitkové. V knižke neplatia žiadne osnovy, ani sa nečíta po riadkoch.

Keď ju otvoríte, nečakajte dvojrozmerné stránky, ale trojrozmerný svet plný farieb, vôní a lahodných chutí, ktoré priam cítite na jazyku.

Spoznajte akčnú stránku zdravej stravy

Nielenže vás najslávnejší kuchár sveta prevedie netušenými tajomstvami čerstvých, zdravých a lahodných jedál, ale popri tom vaše dieťa získa základné kulinárske zručnosti v kuchyni a množstvo tipov, ako sa zabaviť na ihrisku či v záhradke.

Každý kúsok zdravej potraviny v Jamieho záhrade má svoj vlastný príbeh, vtipnú historku, hru či recept.

Nielen drobci, celá rodina sa zabaví pri vyrábaní bylinkových menoviek, pri hráškových pretekoch či pri putovaní jablkovým bludiskom.

 

Hor sa na výpravu s poriadnou výbavou

Veľká záhradná výprava s Billou si vyžaduje aj poriadnu výbavu, takže okrem knižky nájdete v Bille aj skleník pre malého záhradkára a sériu jedinečných nálepiek, ktoré môže dieťa lepiť na stránky Jamieho záhrady alebo si nimi ozdobiť zošit či šuplík v detskej izbe.

Psst, nie sú len také všedné. Niektoré odkrývajú tajný motív pri zmene teploty, iné svietia v tme či voňajú po pošúchaní povrchu.

Ako na Jamieho záhradu? Skúste takto!

Toooľko veľa zábavy, že neviete, kde začať?! Inšpirujte sa pri sledovaní videa s obľúbenou slovenskou food blogerkou Zuzkou Frešo. Aj u nej doma už prepadli lákadlám Jamieho záhrady, a ako to dopadlo?

Sledujte na priloženom videu.

Viac informácií, receptov, návodov a hier na stiahnutie nájdete na stránke BILLA.  

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (Žiadne hodnotenia)
Loading...

Pridaj komentár