Pripravte sa s deťmi na hravé farebné leto

PR 0

Ani sa nenazdáme a leto nám opäť zaklope na dvere. A pretože deti rastú ako z vody, oplatí sa prevetrať šatník a skontrolovať, či nepotrebujú doplniť zásobu letných tričiek, dievčenských legínsov a šortiek, či chlapčenských bermúd.

Novú detskú kolekciu v hravých farbách leta za skvelé ceny dostanete kúpiť v sieti predajní Lidl od 7. mája.

Farebné tričká Lupilu

Aj vaše deti si rady vyberajú, čo si oblečú a čo sa im naopak nepáči? Farebné tričká Lupilu s obrázkami a trendovými nápismi sa im určite zapáčia. V balení nájdete rôzne kombinácie v módnych farbách – pre chlapcov žlté, tmavomodré, tyrkysové, zelené, pre dievčatá zasa  obľúbené ružové, fialové, biele, prúžkované…

V tričkách zo stopercentnej bavlny alebo s vysokým podielom bavlny sa môžu vyblázniť aj v horúcich letných dňoch. Kúpite ich vo veľkostiach 86 – 116.

Cena za balenie: 4,99 €/ 3ks

 

Ide sa k vode!

Ku cool tričku sa hodia nové ľahké bermudy. V ponuke predajní Lidl nájdete krátke chlapčenské nohavice špičkovej kvality vo farbách, ktoré perfektne skombinujete s tričkami.

Stačí si vybrať – námornícke modré, ľahké džínsové so zaujímavým prešívaním, zelené, kockované či vzorované. Pohodlný vyšší pás je doplnený šnúrkou a materiálom je stopercentná bavlna. Kúpite ich vo veľkostiach 86 – 116.

Cena za balenie: 5,99 €/ 2 ks

Šortky či sukničku?

Na výlety, šport či do letného tábora sú pre dievčatá praktickejšie krátke šortky, na prechádzky či na návštevu sa zasa hodí suknička. Vybrať si môžete aj so svojou malou slečnou z rôznych farebných kombinácií a strihov.

Šortky aj sukne sú z ľahkej stopercentnej bavlny s pohodlným elastickým pásom. Kúpite ich vo veľkostiach 86 – 116.

Cena za balenie: 5,99 €/ 2 ks

Veselých farebných legínsov nie je nikdy dosť

Sú pohodlné na nosenie a môžete ich kombinovať s dlhším tričkom, pulóvrikom, ale aj s krátkou sukňou či šortkami. V ponuke nájdete trendové farby – fialové, oranžové, ružové, hnedé, alebo so zvieracím vzorom.

Kúpite ich vo veľkostiach 86 – 116.

Cena za balenie: 4,99 €/ 2 ks

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (Žiadne hodnotenia)
Loading...

Pridaj komentár