Poradíme vám spoľahlivý internet do mesta či na vidiek

0

Hľadáte spoľahlivý internet, ktorý je doma v meste i na vidieku? Aj keď nemáte prístup k optike, ktorá ponúka bleskurýchly internet bez obmedzení, nezúfajte. 

Kvalitný internet pre domácnosť, ktorý funguje v 4G sieti môžete mať takmer kdekoľvek.

Reč je o domácom internete, ktorý na svoje fungovanie prakticky nepotrebuje nič viac, len pokrytie 4G siete a jedno zariadenie. Jeho veľkou výhodou je široká dostupnosť a jednoduchá inštalácia, ktorá navyše nenaruší žiadny interiér.

Vhodný domov aj na chalupu

Domáci 4G internet je dobrou voľbou nielen ak bývate na vidieku, ale aj vtedy ak často trávite voľné dni napríklad na chalupe, no aj tam potrebujete byť online.

Na miestach, z ktorých ste donedávna vždy museli telefonovať domov, aby ste zistili kedy vám ide autobus, kto vyhral futbalový zápas, či aké suroviny idú do obľúbeného receptu, dnes môžete sledovať online spravodajstvo aj filmy rovnako plnohodnotne ako doma.

A ak je vonku škaredo, ľahko zabavíte aj vaše deti. Užiť si tak predĺžený víkend s rodinou mimo ruchu veľkomesta, ale so všetkými vymoženosťami súčasnej doby či dokonca pracovať z domácej kancelárie na chalupe tak už vďaka Domácemu 4G internetu nie je problém.

Bez problémov môžete surfovať, aj keď sa večer stretnete, pričom vaša trpezlivosť nebude skúšaná nekonečným načítavaním stránok. Je úplne jedno, či používate notebook alebo radšej smartfón, či preferujete výkonné stolné počítače alebo skôr šikovné tablety. S Domácim 4G internetom sa pripojíte z akéhokoľvek zariadenia  jednoducho cez Wi-Fi alebo káblom.

Overte si dostupnosť

rýchlo a jednoducho 

Na to, aby ste mohli používať Domáci 4G internet od Orangeu, netreba veľa. Stačí byť v dosahu pokrytia 4G siete. Tou Orange pokrýva až 80 % populácie Slovenska a pokrytie stále rozširuje. To, či ste v pokrytí, aj kvalitu signálu, si ľahko overíte na zákazníckej linke, v predajni Orangeu alebo cez Orange Kvalimeter.

Bez vŕtania a neporiadku

Smelo do toho. Inštalácia je skutočne jednoduchá. Všetko potrebné si môžete doniesť už z predajne. Doma jednoducho rozbalíte zariadenie – Wi-Fi router, ktorý zaberie len minimum miesta, vložíte SIM kartu a je to. Za pár minút máte domácnosť pokrytú kvalitným internetom.

S prehľadom to teda zvládnete sami, a to aj keď nie ste technický typ. Nemusíte sa dohadovať s technikmi na čase inštalácie, brať si voľno z práce, ani púšťať si do bytu cudzích ľudí. A čo je úplne skvelé, nenarobíte si doma žiadny neporiadok, celý proces sa zaobíde bez vŕtania, komplikovaného káblovania či iných výrazných zásahov do vášho interiéru.

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (Žiadne hodnotenia)
Loading...

Pridaj komentár