Odneste si hviezdne výhry z Polusu!

PR 0

Do prvého nákupného centra na Slovensku pribudli záhadné makety. Kto na nich je, spoznáte na prvý pohľad. No ešte zaujímavejšia je informácia, čo sa za známymi tvárami skrýva. Trochu vás navedieme – možno práve VAŠA výhra!


Od 1. júla do 31. augusta

Od prvého júla až do konca augusta na vás čakajú fantastické zážitkové ceny, stačí sa pristaviť v Hlavnej rotunde Polusu a vybrať si tú svoju.

Začína sa Letný výherný festival, s ktorým vyhráte hneď dvakrát. Pri zakúpení 40-eurovej nákupnej poukážky dostanete 10 eur od Polusu zadarmo. A navyše môžete súťažiť o skvelé kultúrne, gastronomické aj spoločenské zážitky, stačí len vyplniť hlasovací lístok. O výhry sa bude žrebovať postupne v priebehu júla a augusta, preto sa oplatí poznačiť si v kalendári, kedy sa máte vybrať sa na nákupy!

Kto si dá do tela na súkromnom tréningu so servisom v podobe výživového poradenstva na mieru s Martinom Šmahelom, sa ukáže na žrebovaní 18.7. Už v pondelok 1.8. sa dozviete mená výhercov lístkov do kina Cinema City Polus a pozvania do reštaurácie Flamender pre víťaza a celú jeho partiu.

Hľadáte účes na letnú dovolenku? Ak vaše meno padne pri žrebovaní 15.8., o nový vlasový imidž sa vám postará známy kaderník Paviel Rochnyak a k tomu získate ako bonus líčenie od renomovanej vizážistky.

A rozdávanie cien sa nekončí! Čo by ste povedali na súkromný kurz pečenia so sympatickou Adrianou Polákovou, kde vám populárna moderátorka, autorka a zanietená cukrárka prezradí svoje overené tipy z kuchyne? Aj takúto sladkú výhru môžete získať na Letnom výhernom festivale pri žrebovaní 1.9.

Celkové množstvo 10€ poukážok zadarmo je limitovaných, preto neváhajte a zúčastnite sa jedinečného nákupného festivalu v Poluse, na ktorom si príde na svoje skutočne každý.

www.polus.sk

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (Žiadne hodnotenia)
Loading...

Pridaj komentár