Navštívte LEGO® KidsFest – najväčší festival kociek v strednej Európe

ts 0

Od polovici júna zažíva Praha rodinný festival LEGO® KidsFest. Na malých i veľkých staviteľov čakajú unikátne LEGO® stavby, zábavné atrakcie, špecializované LEGO zóny pre všetky vekové kategórie, súťaže o ceny a hromady kociek pre vlastné kreatívne tvorenie.

Prvý LEGO KidsFest môžete navštíviť denne od 13. do 28. júna 2015 na výstavisku PVA EXPO PRAHA Letňany.

LEGO® KidsFest je celosvetovo úspešný sviatok kociek, hier a tvorivosti, ktorého sa tento rok dočkajú aj českí a slovenskí stavitelia. Na ploche takmer 10 000 metrov štvorcových ohromia milovníkov kociek jedinečné LEGO® výtvory certifikovaných staviteľov zo zahraničia i českých fanúšikov.

Desiatky špecializovaných LEGO zón ako LEGO® DUPLO®, LEGO® Star Wars™, LEGO® Ninjago, LEGO® Chima, LEGO® Friends, LEGO® Architecture budú pripravené na nekonečné hodiny stavania.

LEGO KidsFest navštívia tiež certifikovaní stavitelia umeleckých diel z LEGO kociek, ako je Sean Kenney z New Yorku, Dirk Denoyelle z Belgicka alebo René Hoffmeister 
z Nemecka, ktorí si pre návštevníkov pripravili množstvo umeleckých diel, ktoré budú v Prahe vystavené prvý raz.

Festival je otvorený všetkým staviteľom bez rozdielu veku, je vhodný tiež pre maminky s najmenšími deťmi a vďaka modernému zázemiu ponúka aj bezbariérový vstup a množstvo odpočinkových zón. Pre hladných milovníkov kociek je v areáli pripravených dostatočný počet stánkov s občerstvením alebo si tu môžete pochutnať na vlastnom jedle. K dispozícií bude i špeciálne LEGO Minikino, obchod alebo zóna pre fanúšikov. 

Vstupenky je možné zakúpiť v sietiach Ticketpro alebo na mieste, pričom deti do dvoch rokov majú vstup zdarma. LEGO KidsFest potrvá od 13. do 28. júna 2015 na výstavisku PVA EXPO PRAHA Letňany.  

Ďalšie informácie a vstupenky nájdete tiež tu: 

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (2 hlasov, priemerne: 4,50 z 5)
Loading...

Pridaj komentár