Na túto rozprávkovú párty Polus nezabudne!

PR 0

Oslava Medzinárodného dňa detí v bratislavskom Polus City Center je už tradične plná šibalstiev, no tú tohtoročnú len tak niečo neprekoná, a nielen rekordnou účasťou.

Foto: Dáša Šimeková

Nedeľná rozprávková párty na niekoľko hodín zmenila priestory nákupného centra na dejisko parádneho detského festivalu plného spevu, tanca, kúziel, hier a smiechu.

Hlavnými hviezdami programu boli maskoti TV MINIMAX, postavičky MINI, MAX, MICKA a BUMBRLÍČEK. Celé poobedie rozdávali deťom radosť, rozhýbali ich tančekmi, rozosmiali fórmi a potešili kreatívnymi súťažami o super ceny.

Fanúšikovia sa mohli so svojimi rozprávkovými idolmi priamo na mieste odfotiť, čo bol pre mnohých zážitok na nezaplatenie.

V Poluse samozrejme mysleli aj na to, že deti sú „živly“, ktoré sa len tak ľahko neunavia, preto okrem rozprávkových kamošov prizvali ďalšie posily s cieľom priniesť všetkým zúčastneným nezabudnuteľný a akciou nabitý Deň detí.

Foto: Dáša Šimeková

Zvedavcov bavil svojimi pokusmi legendárny Majster N, bublinovou šou ohúril divákov Mr. Bubble a žonglér Slížo Perfekto, finalista programu Česko-Slovensko má talent, predviedol popri žonglérskych dokonca aj pár kúzelníckych trikov.

Zanietení hráči Angry Birds si zmerali sily v súťaži TREFA, a kto mal chuť a šikovné prsty, mohol ich využiť na výrobu originálnych ozdôb v rozprávkových dielničkách.

Na oslave bolo tak živo, že atmosférou sa nechala strhnúť aj moderátorka Veronika Hatala. Ako skúsená speváčka neodolala zapnutému mikrofónu a hosťom rozprávkovej párty spestrila odpoludnie koncertom naživo.

Foto: Dáša Šimeková

Na Dni detí v Poluse sa rozdalo viac ako 1000 darčekov a sladkostí, ktoré sa rozdelili medzi štyri stovky prítomných detí. Heslo dňa Radosť baviť bolo naplnené na 100 percent a po piatich hodinách šantenia sa naozaj nikomu nechcelo ísť domov.

Všetkým, ktorí prišli, držíme palce, aby im dobrá nálada z nedele vydržala v škôlke aj v škole aspoň do konca týždňa. A kto to tohto roku nestihol, nech nie je smutný. V Poluse sa stále niečo deje. Sledujte nás na Facebooku, aby vám neušla žiadna chystaná rodinná zábava!

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (Žiadne hodnotenia)
Loading...

Pridaj komentár