Na Slovensko prileteli draky

TS 0

Koniec školského roka môžete osláviť návštevou kina. Na Slovensko prileteli draky, ktoré môžete vycvičiť spolu s hlavnými hrdinami filmu Ako si vycvičiť draka 2 (v kinách od 19. júna).

V stredu 11. júna 2014 sa v priestoroch Cinema City Eurovea uskutočnila slávnostná slovenská premiéra. Moderátorom večera bol Andrej Bičan. Hostí privítal v sále a po absolvovaní „výcviku“ za Dračích jazdcov ich pozval na párty, na ktorej sa podávali vynikajúce cupcakes a osviežujúce nápoje SodaStream. Ich chuť ocenili Ivo Gogál či Zuzana Vačková s deťmi.

Kto prepožičal hlasy hrdinom rozprávky?

  • Daniel Fischer ako ŠTIKÚT
  • Kristína Sviteková ako ASTRID                                                
  • Ivo Gogál ako CHLADNOBRV
  • Peter Rúfus ako PAHLT
  • Táňa Kulíšková ako VALKA
  • Vladimír Kobielsky ako ERET 

Po úspešnom filme Ako si vycvičiť draka sa príbeh posunul o päť rokov vpred. Z ostrova Blp sa stal dračí raj. Ľudia a draky sa navzájom rešpektujú a majú radi. Štikút dáva prednosť osamelým letom s Bezzubým, mapujú neznáme územia a objavujú nové svety a ďalších drakov. Jedna z ciest ich zavedie do ťažko prístupnej ľadovej jaskyne, ktorá je domovom stovky neznámych divokých drakov. A práve tu sa začína nové dobrodružstvo.

Aby ste sa stali súčasťou príbehu aj doma, značka SodaStream so spoločnosťou Dream Works pripravili limitovanú edíciu Ako si vycvičiť draka 2 špeciálne vytvorenú pri príležitosti premiéry ďalšieho dielu animovaného filmu.

Originálny systém na výrobu perlivých ochutených nápojov ponúka produkty plné rozprávkovej tematiky. Filmový darček, prístroj JET WHITE DRAGON,  pre celú rodinu môžete mať od 64,90 eur. Aj k ďalším vybraným prístrojom JET, SOURCE a PURE GREY s motívom Dragon dostanete zadarmo kúzelný box v hodnote 25,90 eur. Obsahuje tri sirupy a trojbalenie litrových fliaš z limitovanej edície. Súčasťou balenia vybraných prístrojov je aj pexeso pre deti, ktoré si jednoducho vystrihnete a stanete sa na chvíľu súčasťou príbehu. Ak už vlastníte originálny prístroj SodaStream, máte možnosť zakúpiť si iba balenie sirupov a fliaš za 25,90 eur.

Vďaka tejto unikátnej edícii bude pre vás jednoduché vysvetliť deťom, že používanie jednorazových plastových fliaš môžeme obmedziť, keďže riešenie šetrné k životnému prostrediu je tak zábavné. Hravou formou deti naučíte zodpovednosti, ale tiež budete dbať na to, aby mali v letnom období dostatočný prísun tekutín.

www.sodastream.sk

www.facebook.com/SodaStream.Slovakia

https://www.barracudamovie.sk/film/ako-si-vycvicit-draka-2

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (Žiadne hodnotenia)
Loading...

Pridaj komentár