Mäso, ryby, ovocie a zeleninu nakúpite najlepšie v Kauflande

PR 0

Podľa hodnotení slovenských spotrebiteľov je spoločnosť Kaufland jednotkou v pomere kvality a ceny v troch kategóriách výrobkov: ryby, ovocie a zelenina, mäso a mäsové výrobky.

Best Buy Award

Je to výsledok najaktuálnejšej online ankety Best Buy Award, ktorú koncom uplynulého roka na Slovensku uskutočnila švajčiarska organizácia International Certification Association GmbH ICERTIAS na vzorke 1 200 respondentov vo veku nad 15 rokov.

Kaufland potvrdil svoju vedúcu pozíciu, keď sa medzi maloobchodnými reťazcami ocitol na prvom mieste z hľadiska pomeru kvality a ceny hneď v troch kategóriách – ryby, ovocie a zelenina, mäso a mäsové výrobky.

Najlepšia voľba

Väčšina opýtaných Slovákov označila širokú ponuku produktov, ktoré Kaufland v rámci týchto kategórií ponúka, za najlepšiu voľbu. Z výsledkov ankety tiež vyplýva, že Kaufland nielen spĺňa očakávania zákazníkov, ale ich aj predbieha.

Voľba číslo jeden pri výrobkoch ako mäso, ovocie a zelenina

„Byť pre zákazníka voľbou číslo jeden práve pri kúpe takých výrobkov ako sú ovocie a zelenina, mäso a ryby, nám iba potvrdzuje dôveru zákazníkov, ktorí oceňujú čerstvosť nášho sortimentu.

Dobrý pomer kvality a ceny je naším dlhodobým cieľom, a tak ocenenie Best Buy Award len výrazne podčiarkuje naše správne smerovanie,“ povedal Martin Gärtner, hovorca spoločnosti Kaufland Slovenská republika.

Pomer kvality a ceny je dôležitý

Snaha kupujúcich dostať za svoje peniaze čo najvyššiu kvalitu sa prejavuje viac než kedykoľvek predtým. Pri rozhodovaní o tom, čo si zákazník nakoniec kúpi, berie do úvahy cenu a kvalitu každého produktu. Pomer medzi nimi, teda najlepšia kúpa, je pre spotrebiteľa mimoriadne dôležitý.

Značku Kaufland však oceňujú nielen zákazníci, ale aj odborníci, čo dokladuje ďalšie z aktuálne získaných ocenení – Slovak Superbrands Award. Kaufland tak obhájil svoj minuloročný titul slovenskej spotrebiteľskej top značky aj pre rok 2016.

Súhlasíte s tým a chcete vyjadriť Kauflandu podporu? Hlasujte preň do 18. marca 2016 na www.obchodnik-roka.sk alebo pošlite SMS v tvare OR medzera KAUFLAND na súťažné číslo 0902028996 a vyhrajte niektorý z 10 tabletov iPad mini 2 Cell 16 GB Space Gray.

Viac informácií nájdete na www.kaufland.sk

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (1 hlasov, priemerne: 1,00 z 5)
Loading...

Pridaj komentár