Luxusný look Kate Middleton? Zvládne to aj mamička so slovenským rozpočtom!

PR 0

Inšpirujte sa v šatníku najlepšie oblečenej ženy (a matky) sveta! Štýl vojvodkyne z Cambridge nesie prvky nadčasovosti a čistých línií.

Má blízko k „preppy chic“, ktorý vychádza z dievčenských školských uniforiem, no s detailmi zdôrazňujúcimi ženskosť, či už sú to koráliky alebo čipka.

Polyvore.com

Zlaté pravidlo: menej je viac

Nebojte sa prievanu v peňaženke, stačí trocha invencie a docielite luxusom nasiaknutý kráľovský glamour aj s ekonomickým rozpočtom. Len ostaňte verná zlatému módnemu pravidlu – menej je viac. Platí to pri farbách, materiáloch, strihoch aj doplnkoch.

Stavte na monochromatickú striedmosť a ak nemáte konfekčnú postavu, nechajte si outfit upraviť u krajčírky, aby sa dokonale prispôsobil vašim líniám. Gombíky na blúzke si zapnite až ku krku a vždy so sebou noste náhradné silonky.

Prvoplánovú vyzývavosť a extravaganciu nahraďte jednoduchosťou a upravenosťou, teda atribútmi, čo delia dievčatá od elegantných žien.

Buďte preppy chic

K preppy chic neodmysliteľne patria kabelky klasických strihov, či už cez plece alebo do ruky, a hrubšie podpätky pre pohodlný krok.

Vyberte si z modelov novej kolekcie koženej obuvi Lasocki a skombinujte ich s kabelkami Jenny Fairy. Obe značky nájdete exkluzívne v predajniach CCC s certifikátom Superbrands Award 2016, ktorý je potvrdením dlhodobej zákazníckej spokojnosti.

Viac inšpirácií hľadajte aj na www.ccc.eu/sk.

Tip stylistky:

„Čierno-biela kombinácia je nadčasová a veľmi ľahko kombinovateľná. To platí u doplnkov dvojnásobne. Či už sa rozhodnete pre čiernu alebo bielu, výsledný efekt bude dokonalý. Tie odvážnejšie doplnia zladený outfit výrazným červeným rúžom, ktorý bude čerešničkou na torte premysleného stylingu,“ radí Mirka Dobiš Michalková.

Polyvore.com

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (2 hlasov, priemerne: 5,00 z 5)
Loading...

Pridaj komentár