Kúpte deťom Ľuboša Kostelného a Janka Koleníka v Lidli za euro

redakcia 0

Rozprávok a detkých pesničiek nikdy nie je dosť. Doma, v aute, oblľúbené CDčka musia cestovať v batôžku aj k babke na nedeľný obed … 

Určite máte aj vy svoje „milované“ tituly, ktoré sú už takmer zodraté a vy z nich máte odraté uši.

Radostná správa – môžete sa od 11. mája tešíť na niečo nové…

„Hej voľky, nevoľky, nepôjdem do škôlky.“ V rytme terchovskej muziky si túto pesničku z nového CD púšťa môj škôlkový synátor do nemoty. Zamiloval sa do nej na prvé počutie. 

Od 11. mája v LIDLi za euro

Od 11. mája si za každých 20 € nákupu v predajniach Lidl môžete zakúpiť pri pokladni jednu audiorozprávku, ktorú narozprávali poprední slovenskí umelci.

Ľuboš Kostelný, Janko Koleník, Eva Pavlíková, Mišo Hudák, Marián Geišberg,… sada skvelých hercov v tradične skvelom podaní.  

Každé balenie pritom obsahuje dva disky – jeden s konkrétnou rozprávkou a druhý s piesňami k danému titulu.

Okrem toho sa v balení nachádzajú aj texty piesní a plagát rozprávkového hrdinu. 

A rozprávky ešte nie je koniec….

Kúpou týchto audiorozprávok pomôžete detským nemocniciam tam, kde je to najviac potrebné. Obchodný reťazec venuje výnos z predaja na prístroje pre neonatologické oddelenia, a jednotky intenzívnej starostilosti o patologických novorodencov nasledovným nemocniciam: 

Spolu s prístrojmi zabezpečí Lidl pre nemocnice aj servisné prehliadky na obdobie desiatich rokov. Odborným garantom projektu je Ministerstvo zdravotníctva Slovenskej republiky. 

foto: isifa

Doc. MUDr. Ladislav Kužela, CSc., riaditeľ Detskej fakultnej nemocnice s poliklinikou Bratislava:

,,Ročne sa v našej nemocnici staráme o viac ako 500 patologických novorodencov a takmer polovica z nich potrebuje liečbu na jednotke intenzívnej starostlivosti. S hmotnosťou pod 1500 gramov hospitalizujeme zhruba 25 detí. Mnohé z týchto detí k nám prichádzajú na riešenie vrodených vývojových chýb v období veľmi náročnej adaptácie na postnatálny život. Všetky tieto deti potrebujú okrem vysokošpecializovanej zdravotnej starostlivosti aj vysoký komfort, ktorý im nie vždy dokážeme zabezpečiť vlastnými silami. O to viac si vážime veľkorysý prístup spoločnosti LIDL, ktorá sa rozhodla pomôcť najmenším pacientom na celom Slovensku,“


ocenil projekt spoločenskej zodpovednosti LIDLu doc. MUDr. Ladislav Kužela, CSc., riaditeľ Detskej fakultnej nemocnice s poliklinikou Bratislava.

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (1 hlasov, priemerne: 5,00 z 5)
Loading...

Pridaj komentár