Išla vyniesť smeti a už sa nevrátila. Doma ju čaká 2. mesačný synček

Janka Jureňová 1

29 ročná Miška  sa vybrala večer v Bratislave vyniesť smeti, no odvtedy ju nikto nevidel. Doma ju pritom čaká ani nie dvojmesačný synček. 

Prosíme o pomoc pri hladaní

Mišky Furstovej, rod. Skridlovej, ktorá je nezvestná od 5.5.2017, keď okolo 21.00 odišla vyniesť smetie a odvtedy sa nevrátila domov.

Posledná stopa bola na autobusovej zastávke Zochova. Má 29 rokov, výška 160 cm, svetloryšavé vlasy. Na sebe mala sivú teplákovú súpravu,čierne tenisky a čiernu vetrovku.

„Po osobe bolo vyhlásené pátranie útvarom Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave IV, ktoré v súčasnosti aj naďalej pokračuje,“ uviedol bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Prosím zdielajte a v pripade informácií kontaktujte č. 158. 

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (3 hlasov, priemerne: 5,00 z 5)
Loading...

Komentáre k článku

  1. Smutná správa! Nezvestná Bratislavčanka Miška Fürstová je mŕtva.

    Okolo 17:30 sa v Gabčíkove, neďaleko obce Bodíky, našlo vyplavené telo mladej ženy. Ide o nezvestnú 29 ročnú Bratislavčanku, ktorá v piatok 5. mája išla vyniesť smeti v Karlovej Vsi a odvety ju nikto nevidel. Mladá mamička len pred dvoma mesiacmi porodila synčeka. Jej posledný pohyb bol zaznamenaný na Zochovej ulici a rodina po nej následne pátrala viac ako celý týždeň po celej Bratislave. Podľa nášho zdroja polícia podvečer uskutočnila identifikáciu. Rodine a blízkym vyjadrujeme úprimnú sústrasť a všetkým, ktorí pátrali, ďakujeme za pomoc a spoluprácu.

Pridaj komentár