H&M dnes začína s online obchodom aj na Slovensku

ts 0

H&M, H&M Hennes & Mauritz AB, jeden z najväčších svetových maloobchodníkov známych poskytovaním vysoko módnych a kvalitných odevov za prijateľné ceny, s potešením oznamuje spustenie svojho očakávaného on – line obchodu.

Premiéra H & M Shop Online bude 9. apríla 2015 a bude mať každému čo ponúknuť.

H&M Online obchody budú ponúkať rovnaké kolekcie ako sú prístupné pre zákazníkov v kamenných predajniach so širokou ponukou oblečenia a doplnkov zahŕňajúc dámske, pánske, teens oddelenie a celú veľkostnú krivku na detskom oddelení.

Taktiež budú v ponuke exkluzívne “online” produkty dostupné počas roka.

Aj H&M Home 

V H&M Online obchode bude dostupný aj H&M Home, prinášajúci do interiérov H&M zmysel pre módu a zábavu so sezónnym výberom produktov pre každú miestnosť vo vašom dome. Uteráky, posteľné obliečky, závesy a ostatné home textílie a doplnky v trendy farbách a vzoroch, budú dostupné pri on – line nákupoch.

S príchodom on-line obchodu, budú mať slovenskí zákazníci okamžitý prístup k módnej výzdobe domova za najlepšiu cenu.

 

Sme nadšený, teší sa  Country Manager… 

“ Sme nadšení zo spustenia online nákupoch na Slovensku ,” hovorí Ralf Wein, H&M Country Manager. “Tento významný míľnik plne završuje H & M viackanálovú ponuku. Spolu s viac ako 16 predajňami, naši slovenskí zákazníci budú mať teraz dvadsať štyri hodinový prístup k tomu najlepšiemu z našich módnych a bytových trendov prostredníctvom svojich počítačov, smartphonov a tabletov kdekoľvek na Slovensku. “

Ponuky už od 4,99

K oslave nového e-komerčného predaja na Slovensku, H&M bude mať v ponuke množstvo fantastických ponúk pre zákazníkov počas Apríla, s ponukami od 4,99 € až po bezplatné dodanie tovaru.

 

Všetko už jedným klikom 

Online nakupovanie na hm.com doplní skúsenosti s nákupmi v H&M. Zákazníci môžu vidieť posledné kolekcie, inšpirovať sa z  „H&M Life,“ zaregistrovať sa k dodaniu fashion newsletru k prehľadu premiér a ponúk a komunikovať s H&M a ostatnými zákazníkmi na sociálnych médiách. Všetko čo zákazníci milujú o H&M bude odteraz dostupné jedným klikom tlačidla odkiaľkoľvek.

www.hm.com

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (2 hlasov, priemerne: 5,00 z 5)
Loading...

Pridaj komentár