Dobré ráno, milé deti

PR 0

Deti, ktoré pravidelne a kvalitne raňajkujú, sú v škole pozornejšie a dosahujú lepšie výsledky – tvrdia odborníci.

Určite to bude platiť aj o škôlkaroch.

Ak je obľúbeným nápojom vašich  ratolestí kakao, máme pre vás tip.  Pripravte im chutné a kvalitné  kakaové nápoje zo sortimentu predajní Lidl za skvelé ceny.

 

 

Goody cao

je instantný nápoj s kakaom, s ktorým pripravíte nápoj na raňajky raz-dva. Stačí 3–4 čajové lyžičky podľa chuti nasypať do pohára a zaliať teplým mliekom. Goody cao v praktickom balení má výbornú kakaovú chuť a určite zachutí nielen deťom, ale aj dospelým. Osviežujúci kakaový nápoj pripravíte, keď ho zalejete studeným mliekom. 

Goody cao je označené certifikátom UTZ, čo znamená, že kakao pochádza z trvalo udržateľných kakaovníkových plantáží s vypestovanými plodmi najvyššej kvality.

Cena: 2,49 € / 800 g, Lidl 

MONTE SANTOS Johny Cacao

instantný kakaový nápoj s vitamínmi a vápnikom je určený pre deti už od 3 rokov. Pripravíte ho celkom jednoducho – štyri čajové lyžičky zalejete v pohári teplým alebo studeným mliekom.

Johny Cacao obsahuje vitamíny skupiny B, vitamín C, E a kyselinu listovú.

Cena: 1,49 € / 500 g, Lidl

Hoci sú Pilos Sylvester a Tweety smotanové krémy s tvarohom rozprávkovo chutné, nemusia si ich deti vychutnávať iba pri obľúbených kreslených príbehoch Loony Tunes. Táto novinka je výborným tipom aj na desiatu či olovrant.

Pilos Tweety vanilka

je ľahučký smotanový termizovaný krém s vanilkovou príchuťou. Spojenie lahodnej smotany a našľahaného tvarohu si určite získa nielen tých najmenších maškrtníkov.

Krém dostanete kúpiť v praktickom malom balení, s milou postavičkou kanárika Tweetyho známeho zo série Looney Tunes.

Cena: 0,25 € / 80 g, Lidl

Pilos Sylvester čokoláda

je jemný smotanový termizovaný krém s čokoládovou príchuťou. Okrem čerstvej smotany obsahuje aj našľahaný tvaroh a ocenia ju najmä milovníci čokolády. Malí zákazníci ju spoznajú podľa obrázkov známeho kocúra Sylvestra z kreslenej rozprávky.

Cena: 0,25 € / 80 g, Lidl

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (1 hlasov, priemerne: 5,00 z 5)
Loading...

Pridaj komentár