Čistý produkt z prírody – čomu všetkému pomôžu enzýmy?

PR 0

Na 14. ročníku výstavy Incheba Expo Non Handicap, ktorá je tematicky zameraná pre handikepovaných a znevýhodnených spoluobčanov sa predstaví aj popredný slovenský výrobca biologicky čistých výživových doplnkov pre zdravie, šport a vitalitu – spoločnosť Kompava.

Kompava
Foto: Ingimage.com

Bratislavské výstavisko Incheba Expo privíta návštevníkov tejto výstavy v dňoch 6 . – 8. októbra 2016.

Kompava sa bude prezentovať unikátnym produktom pre revitalizáciu a regeneráciu buniek K 2 AntiAge, produktom na obnovu buniek Premium L-Carnosine a kĺbovou výživou Gelo 3 komplex.

Po prvýkrát predstaví aj svoju produktovú novinku Serapeptázu – BIO aktívny enzým, ktorý zmierňuje v prvom rade chronické zápaly a ochorenia.

„Firma Kompava sa už 15. rok stará o zdravie svojich klientov. Sme presvedčení, že spoločnosť Kompava, ako výrobca biologicky čistých výživových doplnkov má svoje miesto na tejto výstave určenej pre znevýhodnených a handicapovaných spoluobčanov. Prinášame im niekoľko kvalitných produktov na obnovu a regeneráciu buniek, vďaka ktorým sa budú cítiť vitálnejší a budú mať viac energie,“ hovorí Veronika Bartková, marketingová riaditeľka spoločnosti Kompava.

Pre koho je Serapeptáza určená?

Na výstave Incheba Expo Non Handicap uvedie Kompava po prvýkrát svoju produktovú novinku – Serapeptázu.

„Ide o biologicky čistý produkt z prírody. Enzým, ktorý produkuje priadka morušová a ktorý má blahodárny vplyv na ľudské zdravie a organizmus ako taký. Zmierňuje chronické zápalové ochorenia opuchy, tlmí bolesť, urýchľuje hojenie športových poranení a je náhradou liekov, ktoré patria do skupiny nesteroidných protizápalových liekov. Tieto majú častokrát vedľajšie účinky. Serapeptáza pomáha ľuďom s kardiovaskulárnymi problémami, astmatikom, ľuďom po operačných výkonoch, ženám po pôrode a doposiaľ neboli zaznamenané žiadne vedľajšie účinky. Veríme, že tento produkt si nájde na slovenskom trhu svoje pevné miesto a pomôže nielen ľuďom s handicapom, ale každému, kto trpí bolesťou,“ hovorí Želmíra Komorechová, majiteľka spoločnosti Kompava.

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (Žiadne hodnotenia)
Loading...

Pridaj komentár