BSK ponúka nový Rodinný pas

Iveta Tyšlerová 0

Bratislavský kraj poskytuje pre rodiny s deťmi množstvo možností ako aktívne a spoločne tráviť čas. Práve pre ne je určený nový Rodinný pas, s ktorým môžu využívať zľavy aj za hranicami bratislavskej župy.

Rodinný pas – zľavy na výletoch

„Základným cieľom je dotiahnuť v rámci turistického ruchu ľudí a udržať ich v kraji. Kopíruje to presne filozofiu, ktorú má Bratislavská župa v rámci turistického ruchu, tzn. chceme, aby sa rozvinul turistický ruch, aby sem chodievali celé rodiny a trávili tu svoj čas,“ uviedol predseda BSK Pavol Frešo.

„Projekt naplno spúšťame od 1. mája. Prezentovať ho budeme aj na Bratislavskom majálese, kde sa očakáva asi 40-tisíc ľudí,“ povedal Peter Húska, zodpovedný za priority BSK. Od štvrtka do soboty bude mať BSK na majálese svoj stánok, kde bude informovať o zľavách a výhodách a rodiny sa môžu priamo zaregistrovať. Registrácia bude od 1. mája možná aj prostredníctvom web stránky www.rodinne-pasy.sk.

„Karty sa vzťahujú na rodiny, ktoré majú deti do 18 rokov. Zľavy sú určené pre oblasť turizmu, relaxu, športu a kultúry. Naša ambícia je, aby sme do konca roka mali 100 poskytovateľov a aby sa do projektu zapojilo 1000 rodín,“ priblížil Peter Húska. Zároveň dodal, že zľavy budú platiť nielen na území Bratislavského kraja, ale aj v ďalších troch susediacich regiónoch – v Trnavskom kraji, Dolnom Rakúsku a Burgenlande.

Projekt bol podporený v rámci Programu cezhraničnej spolupráce Slovensko-Rakúsko 2007-2013 sumou 120-tis. €, pri povinnom spolufinancovaní BSK vo výše 5 percent – 6000 €.

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (4 hlasov, priemerne: 4,00 z 5)
Loading...

Pridaj komentár