Bláznivý aprílový shopping: rebríček TOP 20 netradičných darčekov!

Hana Cuperová 0

Po zimných a pochmúrnych mesiacoch sú lúče slnka a dlhšie dni viac ako vítané. Jarné prebúdzanie  a aprílové bláznivé nálady sa pretavujú aj v nákupných košíkoch. 

Svedčia o tom aktuálne štatistiky porovnávača cien a kvality produktov pricemania.sk, kde je zaregistrovaných 7103 e-shopov. Porovnávač prináša zoznam TOP 20 najprezeranejších netradičných darčekov, ktoré najviac pútajú pozornosť kreatívnych nákupcov. 

Na čo to slúži, prosím?

V prvej päťke vedú vodné perly, vhodné napríklad ako dekorácia do váz. Prichádza jar a farby v tomto období najviac ožívajú a radi sa nimi obklopujeme aj doma.

Vodné perly, cena od 0,55 €.

Rybičky sú out!

Obľúbená je už spomínaná verzia mravčej farmy, avšak bez LED osvetlenia. Akvárium, v ktorom namiesto rybičiek žijú mravce! Veď o živote mravcov bolo natočených už niekoľko filmov aj poučných dokumentov. Vďaka tzv. antquariu môžete tento dokumentárny film sledovať autenticky doma.

Mravčia farma, cena od 14,75 €.

 

Pre malých aj veľkých výskumníkov.

Ďalším atypickým darčekom, ktorý boduje je antquarium alias mravčia farma, a to dokonca s LED podsvietením. Jej predchodcom bola verzia bez osvetlenia, no vzhľadom na početné žiadosti od zákazníkov bol do predaja uvedený aj vylepšený model, a tak svoju kolóniu mravčekov môžete podrobne sledovať.

Antquarium, cena od 24,60 €.

 

Rýchlo a efektne!

Táto vecička je ako stvorená pre dlhé “háro“. Hairagami ako praktický pomocník pri tvorbe účesov. Veď drdol bol a bude vždy v móde. 

Hairagami, cena od 1,45 €

Púta zrak všetkých.

Do päťky sa zmestila aj relaxačná hračka, ktorá funguje na základe kinetickej energie, známa pod názvom Newtonova hojdačka. Tento šikovný doplnok sa vyníma najmä na pracovných stoloch v kanceláriách.

 

Newtonova hojdačka, cena od 9,92 €.

 

Na svadby, party aj firemné eventy.

Do druhej polovice v top desať spadajú svietiace kamene, slúžiace ako dekorácia vnútorných či vonkajších priestorov, s možnosťou tvarovať, taviť, vŕtať či brúsiť ich formát. Skvelé, však?

Svietiace kamene, cena od 2,90 €.

 

Ktorú na seba?

Máte nespočetné množstvo kabeliek, ale neviete, kam s nimi? Prehľadnosť vo vašom šatníku s týmto pomocníkom by už naozaj nemal byť problém!

Vešiak na kabelky, cena od 7,16 €.

Okrem uvedených darčekov bodujú v TOP 20 napríklad aj Boratova plavky, rastlinka citlivá na dotyk, smradľavé bombičky, Pulp Fiction peňaženka či instantný sneh, a ozajstným bonbónikom je darovanie hviezdy, ktorú si môžete pomenovať!

Ak teda hľadáte naozaj niečo extra, na čo obdarovaný len tak nezabudne, alebo si chcete urobiť sami radosť, inšpirujte sa kompletným zoznamom najprezeranejších svojských produktov  tu.

Zdroj: pricemania.sk

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (1 hlasov, priemerne: 5,00 z 5)
Loading...

Pridaj komentár