Aby si to vedeli spočítať

redakcia 1

Kto a čo?

Nuž naše deti. Aby si vedeli spočítaj svoje peniaze. A hospodáriť s nimi. Učia sa to už od útleho detstva – my dospelí sme im príkladom. Keď sú deti väčšie, môžeme ich v striehnutí si výdavkov podporiť napr. vreckovým.

Súťaž o peniazoch

Nie o peniaze, ale O PENIAZOCH. Takúto súťaž pripravila Nadácia PARTNERS a webový portál „Dobré nápady“. Ide o prvý ročník finančnej vedomostnej súťaže KAM SA MINCE KOTÚĽAJÚ, v ktorej si žiaci základných škôl môžu preveriť a zároveň i rozšíriť svoje finančné zručnosti. Z8roveň môžu i čosi vyhrať.

Súťažiť môžu žiaci II. stupňa základných škôl a príslušných ročníkov 8-ročných gymnázií. V termíne 16. 3. – 15. 4. 2015 môžu títo žiaci a študenti online test, ktorý pozostáva z 5 úloh z oblasti hospodárenia, finančných produktov a finančného trhu.

Rozhodujúci je počet správnych odpovedí. Víťazmi súťaže budú prví 3 najlepší účastníci súťaže, a to v poradí podľa ich úspešnosti. V prípade zhody počtu správnych odpovedí bude o 3 víťazoch súťaže, ktorí mali zhodný počet správnych odpovedí, rozhodovať automatizovaný generátor náhodného výberu.

Tak neváhajte ani vy rodičia – hoci súťažiť o ceny nemôžete, svoje vedomosti a informácie si pokojne overte v teste spolu s deťmi aj vy.

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (1 hlasov, priemerne: 5,00 z 5)
Loading...

Komentáre k článku

Pridaj komentár