7 zaručených darčekov na poslednú chvíľu

PR 1

Vyspíte sa už iba 5-krát a Štedrý deň bude realitou. Možnosti na kúpu darčekov sa tak pomaly uzatvárajú.

Ak patríte k ľudom, ktorí ešte nestihli nakúpiť a chcete sa vyhnúť preplneným obchodom, vyberte si z našich zaručených darčekových tipov.

Kúpite ich z pohodlia domova a nemusíte čakať na ich dodanie.

Pre milovníkov rýchlosti

Dostať ponožky a pyžamo je síce fajn, ale zajazdiť si na Formule, Porsche, či Mustangu s 330mi koňmi je pre chlapa predsa len lepší darček. Len za 79 eur si vaša polovička môže vyskúšať tieto nadupané autá na pretekárskom okruhu.

Zaručená romantika

Park Hotel Tartuf je nádherné šľachtické sídlo pri Nitre, v ktorom nájdete všetko, čo v iných luxusných hoteloch – okrem hluku. Kráľovský 3-dňový pobyt s wellness, masážou a polpenziou stojí po zľave iba 169 eur. Tento pobyt je vhodným darčekom pre všetky zaľúbené dvojice.

Bezpečný adrenalín pre každého

Ak hľadáte darček, ktorý dvíha adrenalín v žilách, práve ste ho našli. Zážitok zo skoku z lietadla si môžu vychutnať vaše deti i starí rodičia a zostanú pri tom na zemi v bezpečí. Takmer. Unikátny simulátor voľného pádu si môžu vaši blízki vychutnať už za 25,90 eur.

Pre celú rodinu

Ak hľadáte darček pre všetkých doma, celodenný vstup do Aqualandu Moravia je ideálnou voľbou. Najväčší aquapark v Česku ponúka 8 bazénov, 16 tobogánov, Forum Romanum Wellness a zábavu počas víkendových animácií. Zaručenú zábavu pre celú rodinu kúpite iba za 9,80 eur na osobu.

Darček, ktorý zachraňuje životy

Škola šmyku je darček vhodný pre všetkých, ktorí majú vodičský preukaz. Tréning krízových situácií za volantom ochráni všetkých vašich blízkych. Poldenný tréning školy šmyku pod vedením profesionálnych inštruktorov stojí len 69,30 eur. Bezpečnosť, ktorú obdarovaní získajú, je na nezaplatenie.

Darujte zdravie

Nie nadarmo si pri každej príležitosti prajeme pevné zdravie. V živote je to tá najväčšia hodnota. Kúpeľný pobyt s lekárskym vyšetrením a množstvom procedúr je preto ideálnym darčekom. Za cenu len 109 eur si môžu vaši blízky vychutnať 4 dni v kúpeľoch Sliač v hoteli Palace*** s plnou penziou a vstupmi do bazéna.

Zaujímavé čítanie na každý deň

Predplatné zaujímavých časopisov patrí tradične k najobľúbenejším vianočným darčekom. Skvelé čítanie má predsa rád každý. Ročné predplatné časopisov F.O.O.D., Diéta, Moja Psychológia, Maminka, Šikovníček, Moje Zdravie alebo Formen môžete darovať už od 8,20 eur.

Ďalšie darčekové tipy za výhodné ceny nájdete na www.ZlavaDna.sk  – jednotke v zľavách už od roku 2010.

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (2 hlasov, priemerne: 4,50 z 5)
Loading...

Komentáre k článku

  1. bezpečný adrenalín sme dostali k vianociam od našich cez adrop.sk a boli sme obaja uplne nadšení … ked zazitok a darcek pre chlapa tak jedine odtial

Pridaj komentár