5 vecí, ktoré sa vašim deťom s počítačom už nestanú

PR 1

Nový školský rok je už tu a vaše deti zarezávajú v laviciach. Bez vlastného počítača sa už dnes takmer isto nezaobídu. A rovnako sa nezaobídu aj bez nového Office 365 Personal. Prečo? Pretože nový Office potrebujú už aj na druhom stupni základných škôl.

1. Váš študent už nikdy nestratí USB…

… pretože ho už nemusí nosiť so sebou. S novým Office 365 získa zadarmo aj internetové úložisko OneDrive pre jeho vytvorené dokumenty. Odteraz už len stačí prísť do školy a cez internet si otvoriť súbor. A to všetko aj z mobilu a tabletu.

2. Vaše dieťa už nikdy nestratí neuložené dokumenty

Je neskorá noc a váš študent usilovne píše úlohy do školy. Zrazu mu zmrzne počítať a jeho práca je nenávratne preč. S funkciou automatického ukladania a úložiska OneDrive stačí opäť zapnúť počítač a váš študent môže opäť pracovať tam, kde prestal.

3.  Notebook už nebude zaprataný hlúposťami

Ako každé dieťa, aj váš študent si občas stiahne nejaké obrázky, filmy či pesničky. A to zaberá veľa miesta na harddisku a spomaľuje počítač. V úložisku OneDrive máte zadarmo obrovský priestor. Až 1 TB dát. Čo to znamená? Môžete si tam uložiť až 1 milión dokumentov, 100 filmov, 10 000 pesničiek a 70 000 fotiek. 

4. Žiadny stres pri skupinovej úlohe

Nový Office 365 Personal má pre vašich študentov aplikáciu OneNote. Keď potrebujú napísať referát a jeden študent má napísať úvod, ďalší jadro a tretí záver, môžu to robiť spolu a naraz. Stačí vytvoriť dokument, zozdieľať a všetko pôjde ako po masle. Ak si zabudol notebook doma, robiť poznámky si môže do telefónu. Či už má Windows Phone, iOs alebo Android.

5. Seminárky a prezentácie v pohode a bez kriku

Súčasťou Office 365 Personal sú aplikácie ako Word, PowerPoint a Excel. S nimi zvládne všetky úlohy ľavou zadnou. Vo Worde napíše seminárku bez gramatických chýb, v PowerPointe urobí peknú prezentáciu a v Exceli bude excelovať tabuľkami.

Doprajte svojmu študentovi bezproblémový školský rok a využite akciu Office 365 Personal zadarmo. Do konca septembra je k vybraným notebookom Acer a HP balík kancelárskych programov Office 365 Personal zadarmo. Pozrite si stránku www.officeprestudentov.sk a prečítajte si viac informácií. 

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (3 hlasov, priemerne: 4,70 z 5)
Loading...

Komentáre k článku

Pridaj komentár