4ka spúšťa benefičné e-aukcie: Vydražte si VIP číslo a pomôžte ľuďom v núdzi

ts 0

Slovenský operátor 4ka sa opäť rozhodol podporiť výzvy z darcovského portálu ĽudiaĽuďom.sk. Po úspešnej rezervácii VIP čísel prichádza 4ka s ďalšími zaujímavými telefónnými číslami, ktoré si môžete vydražiť prostredníctvom benefičných e-aukcií.

Celý výťažok poputuje štyrom rodinám, ktoré majú výzvu na pomoc na darcovskom portáli.

Spúšťa 44 charitatívnych elektronických aukcií

Operátor 4ka znova pomáha spolu s ĽudiaĽuďom.sk. Spúšťa 44 charitatívnych elektronických aukcií, v ktorých si budete môcť celý november dražiť zaujímavé telefónne čísla. „Vyvolávacia cena jedného telefónneho čísla je 44 eur, účastníci aukcie prihadzujú vždy 1 euro a celá vydražená suma sa pripíše ľuďom v núdzi. Veľmi sa tešíme, že spoločne so 4kou môžeme podporiť napríklad organizáciu, ktorá pomáha hospitalizovaným deťom alebo pomôžeme rodinám so získaním financií na liečbu,“ povedala Natália Báreková, PR manažérka ĽUDIA ĽUĎOM, n.o. 

4ka sa tentokrát rozhodla podporiť aj Mareka,

ktorému počas brigády praskla mozgová cieva a musel absolvovať náročnú operáciu. Keď sa prebral, nevedel chodiť, sám jesť ani rozprávať. Poctivé a pravidelné cvičenia a rehabilitácie, ktoré absolvoval, mu veľmi pomohli. Postupne sa naučil jesť, rozprávať a už dokáže aj sám urobiť pár krokov. Stále však nemôže poriadne hýbať rukou. Na to, aby sa kompletne uzdravil, potrebuje ďalšie rehabilitácie, na ktoré jeho rodine už peniaze neostali. Vďaka elektronickým aukciám 4ky má Marek nádej na zotavenie. 

Pani Mária je slobodná matka, ktorá sama vychováva svojho syna,

o ktorého otec vôbec nejaví záujem. Alex od narodenia trpí viacerými diagnózami. Narodil sa so srdcovou vadou, DMO, epilepsiou a postupne sa pridal aj autizmus. Alex navštevuje špeciálnu školu, no starostlivosť matky potrebuje takmer neustále. Alexova liečba je finančne veľmi náročná. Šesťročný Gregor zase bojuje s agresívnym nádorom na mozgu. Jeho mamina registrovala výzvu na finančnú pomoc na darcovskom portáli ĽudiaĽuďom.sk vtedy, keď spolu so synom ležali na onkológii. Aukcie 44 VIP čísel registruje operátor aj v prospech výziev na pomoc s liečbou týchto dvoch chlapcov. 

Zdravotní klauni

Dlhé dni, ktoré trávia hospitalizované deti v nemocniciach, im spríjemňujú vyškolení zdravotní klauni. Robia deťom divadielka, využívajú zábavné a umelecké postupy na to, aby deťom vrátili úsmev na tvár. Táto terapeutická pomoc sa osvedčila nielen u malých pacientov, ale aj u seniorov. Občianske združenie Červený nos potrebuje financie na pokračovanie a školenie nových klaunov. 4ka podporuje aj tento fantastický projekt. Vydražiť zaujímavé telefónne číslo a pomôcť ľuďom v núdzi môžete na aukcie.ludialudom.sk. Medzi VIP číslami nájdete zaujímavé kombinácie: 0950 446 555, 0950 445 000, 0950 442 666, 443 222. 

ĽudiaĽuďom.sk

je prvý skutočne otvorený, komplexný a univerzálny on-line systém darcovstva na Slovensku. Jeho základom je internetový portál s prehľadnou databázou žiadateľov o podporu, ktorí sa tu môžu prezentovať prostredníctvom vlastných výziev verejnoprospešného charakteru. Za uplynulé štyri roky fungovania darcovského portálu sme sprostredkovali dary vo výške 1 334 000 eur. 

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (Žiadne hodnotenia)
Loading...

Pridaj komentár