Zdravá lososovo-fazuľková nátierka

Slávka Habrmanová/food blogerka 0

Potrebujeme:

  • 150 g údeného lososa,
  • 100 g bieleho jogurtu,
  • biele korenie, soľ,
  • 200 g zelených fazuľových strukov,
  • 100 g čiernych olív bez kôstky, pažítka.
Foto: Ingimage.com

Postup:

Zelené fazuľky nakrájame na čo najjemnejšie kúsky, rovnako tak olivy a tiež lososa.

Alebo ak chcete, môžete všetko rozmixovať, budete mať jemnú, konzistentnú nátierku.

Zmiešame s jogurtom, korením a pažítkou, dosolíme. Ideálne podávať na tmavom rascovom chlebíku alebo pečive.

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (Žiadne hodnotenia)
Loading...
Author image

Slávka Cigáňová (Habrmanová)

Kedysi som sa živila sáčkovými polievkami a rôznymi polotovarmi a myslela si, že varenie je strata času. No časom prišla zmena. Tak ma to dostalo, že som chcela vedieť uvariť všetko. Začala som skúšať recepty, domáce aj zo svetových kuchýň, no najviac ma bavilo tvoriť vlastné recepty. Objavila som, že varenie môže byť naozaj zábava a rada sa so svojimi skúsenosťami podelím aj s ostatnými.

články autora...

Pridaj komentár