Ovocná fotosúťaž s BRIX ide do finále

redakcia 0

Do júnovej fotosúťaže ste nám poslali 60 fotiek na tému:

„Čo robíte s vašim ovocím?“

Komu pošleme tieto exkluzívne ovocno-čokoládové balíčky mrazom sušeného ovocia od BRIX?

Rozhodnú vaše lajky pri fotografiách.

 A teraz vás pozývame hodnotiť »»» 

Lajkujte a zdielajte len do 30. júna! 

 

1. miesto:

2. miesto:

3. miesto:

 

Čo je mrazom sušené ovocie? 

Pre proces lyofilizácie sa používa ovocie, ktoré bolo do 2 hodín po zbere šokovo zmrazené (-30°C), z dôvodu uchovania si všetkých nutričných hodnôt ako u čerstvého vyzretého ovocia.

Následne je sušené v špeciálnych komorách pri teplote -60° C vo vákuu. Výsledný produkt je takmer identický s pôvodnou surovinou, keďže si zachováva farbu, chuť, arómu, minerály, vitamíny a veľkosť.

Vzhľadom na jeho malú váhu, je lyo-ovocie Brix zdrojom energie a živín na cesty.

Jedno vrecko ovocia je plné vitamínov, karoténoidov, omega 3 a 6 – mastných kyselín, antioxidantov, minerálov a vlákniny s nízkym glykemickým indexom, keďže proces spracovania a konzervácie zabezpečuje uchovanie všetkých nutričných hodnôt.

Mrazom sušené ovocie je vhodným spoločníkom všade tam, kde máte obmedzenú možnosť uskladnenia čerstvého ovocia, keďže si nevyžaduje uskladnenie v chlade, neobsahuje vodu, nehrozí Vám jeho znehodnotenie (roztečenie, splesnivenie, skvasenie).

Podmienky celej súťaže»»»

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (2 hlasov, priemerne: 5,00 z 5)
Loading...

Pridaj komentár